Electric Brands XBUS

Mycket händer i bilbranschen och elektrifering hos bilar och fordon är framtiden. Callisma har därför valt att bli agent för eBussy. Vi kommer inom kort att släppa mer information till er. Tills vidare hänvisar vi er till deras globla hemsida. https://electricbrands.de/en/ebussy/

eBussy. Innovation in motion.

Elbilsmarken har fått allt större marknadsandel och utvecklingen går allt fortare. Vi har valt att bli agent & återförsäljare för eBUSSY. Det är ett fordon för både kommersiellt och privat bruk. 

Det är det mest innovativa och modulära lätta fordonet i världen. Den genererar en räckvidd på upp till 200 km per dag via sina integrerade solmoduler och återhämtningsenheter.

Dess maximala räckvidd utan laddning, med fulla batterier och solmoduler är över 600 km. Med mer än tio modulära och utbytbara karosser kan den omvandlas till en terrängbil, skåpbil och campingbuss med mera. 

Med sin elektroniskt styrda fyrhjulsdrift i kombination med sitt innovativa styrsystem, sina digitala yttre speglar och dess app-styrda kommunikationssystem, liksom dess 1000 Nm i vridmoment, sätter eBussy nya standarder på dagens fordonsmarknad.

EBUSSYs vikt utan batterier och överbyggnader är endast 450-600 kg, men kan fortfarande transportera laster upp till 1000 kg.