C7 Stingray

Corvette C7 Stingray står för äkta racerprestanda byggd för vägen. Både acceleration, kurvtagningsförmåga och bromsar är bättre än någonsin och aerodynamiken har testats på racerbanor. Stingray tar ny mark. Den sjunde generationens Corvette ger dig också en handgjord interiör, körmiljön ger dig en spännande och engagerande körning och smart ansluten infotainment. Stingray kalibrerar automatiskt systemet för att passa vägen du färdas på. Det maximerade prestandapaketet Z51 ingår som standard, så det kan bara finnas en vinnare.

För formgivarna av den helt nya Corvette Stingray är precision mer än ett ord. ”Precision” är ett mantra. Som skapad genom en syntes av finmekanik och racingteknologi, är Stingray ett fantastiskt argument mot det vardagliga.

En lättare och styvare spaceframe- konstruktion i aluminium ersätter stål. Kolfiber och nanokompositstrukturer reducerar vikten ytterligare, för att kunna uppnå optimal hantering, balans och acceleration.

Denna Corvette är den sjunde generationen av legendariska sportbilar med mer än 60 års tradition. Stingray är utformad för att utmana varje förväntning.

Konfigurera din Corvette Stingray här.