XT5

Vi kan för första gången presentera Cadillac XT5 – En förnyad crossover, utvecklad inifrån och ut för att ge mer utrymme, teknik och effektivitet.

XT5 har en förstklassig förarmiljö med mycket tydliga instrument och en stor centralt placerad pekskärm. Stolarna i framsätet har massagefunktion för bästa komfort. Ett övertygat uttalande med sin generösa interiör som är fullproppad med avancerade funktioner – skapta för att hålla dig säker och ansluten till vägen.

XT5an har ett större benutrymme och tack vare en bantningskur är den 126 kg lättare än sin föregångare SRX. XT5an är tänk att konkurrera med Audi Q5, BMW X3 och Mercedes GLC.

Bagagerummet rymmer 850 liter med uppfällt baksäte och 1784 liter med nedfällt baksäte. Infotainmentsystemet Cadillac CUE har fått sig en rejäl uppdatering med mobilappar, såsom MyCadillac och Teen Driver. Även ny processor som ger bästa tänkbar respons och matchas med 4G trådlösa uppkoppling, inbyggd Wi-Fi-hotspot, Apple CarPlay® och Android Auto®.

Ett omsorgsfullt fordon – både invändigt och utvändigt.
XT5 rymmer dina behov, samtidigt som den symboliserar lyx med enastående komfort och stil. Med en interiör av överlägset hantverk och detaljer tillverkade av ett urval av exotiska träslag och läder håller XT5 en standard som inget annat på vägen.
Välkommen till Cadillac XT5 2017.

Motor: 3.6 liters V6 314hk (231Kw)
Växellåda: 8 växlad automat.
Toppfart: 210km/h
CO2: 229 g/km
Acceleration: 0-100km/h på 7,5 sekunder.
Garanti: 3 års nybilsgaranti, 6 års rostskyddsgaranti
* beroende på modellutförande