CT6

Nya Cadillac CT6 har återuppfunnit den prestigefyllda sedanbilen. Med en exklusiv kaross och sin starka karisma sätter Cadillac en helt ny standard för kvalitet, komfort och bekvämlighet. Med sina 5,18 meter av Amerikansk lyx ger Cadillac CT6 dig en exceptionellt rymlig kupé med generöst benutrymme för både bagage och passagerare.

Modellen sägs vara en av världens lättaste och spänstigaste lyxbilar med en vikt som understiger 1 678 kg.
CT6 är tillgänglig med individuell klimatkontroll, Extended Comfort stolar med fem massageinställningar. Ljudet står Bose för och antalet högtalare uppgår till makalösa 34 stycken.
Cadillac CT6 är innovativt konstruerad och vackert utformad med Dynamic Performance som tidigare är osedda i stora premiumbilar.

Självklart är CT6 utrustad med GM:s 4G-baserade kommunikationstjänst OnStar med hotspot-möjligheter. Laddningen av mobiltelefonen behöver man som CT6-ägare inte oroa sig för då den sker trådlöst.

Listan över säkerhetsutrusning är lång, som sig bör på en bil av den här kalibern. Autobroms och fotgängarupptäckt, parkeringsassistans, nattseendefunktion och kameraöverblick med 360-gradersvy är några av finesserna som finns i CT6.

Motorn är en twinturbomaskin V6 på 3,0 liter på omkring 417 hästkrafter, samt 553 newtonmeter tack vare överladdning.
Motorn är sammankopplad med en åttastegad automatlåda som för kraften ned i marken via bakhjulen. Fyrhjulsdrift finns också.
Topp fart: 250km/h
Acceleration: 0-100km/h på 5.2sekunder
Växellåda: 8-stegs automatisk växellåda
Motor: 3.0 V6 Twin-turbo på 417hk
CO2: 223 g/km

Garanti: 3 års nybilsgaranti, 6 års rostskyddsgaranti
* beroende på modellutförande